Rydell blogg V3

Vi börjar bloggen med att reda ut ett par saker efter lördagens bowling. Göran, som varit bitter för Skalle-Per bilden i två veckor, har nu bevisat inför A-laget att Bowling inte förekom i Mattisborgen.. Trots att sjundetränaren Daniel Henrysson gjorde allt för att stötta Göran och ge honom små tips under kvällen kom han inte över 100 gränsen. Rydell och Borre gjorde upp inbördes med en öl i pris, att Rydell skulle vinna var väl ingen skräll men att det skulle bli en sådan utkissning trodde väl ingen. Oddset för Rydell låg på 1.34 på Jonnes illegala. Lagmässigt slutade bowlingen med överlägsen seger till Rydell, bröderna Paulsson och målvakta Matte. Det var stort bowlinggodis på vinnarbanan…

På tal om Mattisborgen, vad i hela friden tänkte Rumpnissarna på när Ronja brakade igenom deras tak med hennes jättefot ( hon hade stl 37 vilket inte är så stort men för de små nissarna var detta som Johan Anderssons 48:or ). De ser alltså denna fot som är större än hela deras vardagsrum och kommer på tanken att vi hänger vår lille nyfödde mininisse ( tror han döptes till Matti Höjman lite senare i filmen ) på foten… -Häng den på storfoten, häng han på storfoten… Måste vara den roligaste filmkommentaren genom tiderna

Varför kallar du dig för Rydell undrar många och svaret har ni här: Det är så här att ovanför min plats i omklädningsrummet hänger en tavla med en bild på Sven Rydell iklädd dynamo byxor ( ni som inte vet vad dynamo byxor är kan ni fråga Stisse eller Sapp som var med under den tiden man använde dem ). Sven Rydell är den svenske fotbollsspelaren som har gjort flest mål i landslaget genom tiderna, med 49 mål på 43 landskamper har han ett snitt som bara legenden Leif Larsson kan matcha. Han har gjort 9 hattricks under de 43 matcherna, det snabbaste tog 5 min… rätt imponerande. Hm Rydell är kanske inte rätt spelare för mig att jämföra mig med kanske ska döpa om bloggen till Mild My side of the case..

Häng den på storfoten… ha ha ha ha

Pga utebliven information från Erik på lyngen blir det ingen anekdot denna vecka. Jag ringde upp honom och han svara som vanligt 50179 ( den riktige urförslövaren skiter fullständigt i 4:an ) men tyvärr hade han inte tid att prata för han skulle till BP och köpa Engelholmaren..

Mycket Ronja Rövardotter denna vecka men hade inte Vildvittrorna silikonbröst? Har ett svagt minne att jag tänkte sist jag såg filmen Det är ju några jävla fåglar så lea men fan rätt tajta bröst..

Tillsist hur i helvete kan man få mörkt navelludd av en vit T-shirt? Spelar ingen roll vilken färg man har på tröjan nog fan får man grått ludd i naveln, jag begriper det inte.
Lika som bär:


66007-4

Kommentarer
Postat av: Imponerad

Fantastiskt bra skrivit, Rydell!

2006-04-12 @ 16:29:46
Postat av: din lilla lillasyster.

duktigt, bara ett frågetecken i taget, ha ha.

2006-04-12 @ 18:20:50
Postat av: Rydell

Är du svensklärare fröken Nilsson????????????????

2006-04-13 @ 12:12:57
Postat av: vildvittrorna

fröken ekonomi ansvarig skulle kunna vara gårdagens pippi med kappsäck.. som på de sju haven gott och väl hade råd till bowlingklot, stora skor och lite silikon. Keep up the good work! Ses snart!

2006-04-17 @ 20:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback