Rydell blogg V11

Efter att nu ha suttit och sett ännu en målsnål match i detta VM är det ju skönt att FIFs A-lag finns. Efter 15-1 mot ett starkt Ignaberga måste man säga att ett mer målglatt lag har nog inte Förslöv haft sen Bruno Nilsson tränade F-14 för en tio femton år sen.
Nu är det sommaruppehåll och ska man sammanfatta våren så är vi riktigt bra med i toppstriden. Jag tippade på kval innan säsongen och efter lite mer än halva säsongen känns det som allt annat än kval är en besvikelse. Jag tycker att efter att alla charterresande spelare har kommit hem är vi minst lika bra som både Klippan och VK. Nästa match mot Klippan blir en riktig värdemätare, vinner vi den tror jag att vi har en bra chans vinna hela serien. Skulle det bli förlust får vi nog kämpa om den sista kvalplatsen. Har man en blogg får man drömma lite och en seriefinal mot VK i sista matchen hemma på Bjäre Park där vinnaren går direkt till 4:an hade smakat fågel.. Och då kommer Lindströmmarna få åka hem till gögaboet och förbereda sig för kval.. 

Satt och störde ihjäl mig på Italien i semin, detta blåa fanskap till lag har inte gjort en enda bra match i hela VM utan är nu i final enbart pga. en förbannad tur. Har aldrig hållit på Tyskland i hela mitt liv tills ikväll vilket inte hjälpte så värst mycket. Har kommit på att alla lag jag hållit tummarna på i detta VM är ute. Tur man inte tippar.. 

Sommaren är här och det har ju sina fördelar. Man kan bada i havet, Borre är på ett fantastiskt humör, solen som bränner sönder gräset så man slipper klippa det, det är svalt på jobbet, man kan dricka en öl varje dag utan att bli anklagad för alkolist, vi har uppehåll i fotbollen, alla brudar klär sig i fina kläder ( eller små kläder menade jag…), Inga har solsting, man kan hångla på Bahnhofs dansgolv… 

Som sagt många bra saker men det finns några grejor som gör sommaren till ett mindre helvete. Den här jävla värmen som gör att man får en fruktansvärd rövsvett när man är ute och äter lunch, en familj myror som av någon anledning har flyttat in i mitt kök, kraven på alla utomhussysslor som måla staket och vattna rabatter, mygg, Borre som helt plötsligt är immun mot bakfyllans vrede, folk som tror dem motionerar för att de är ute och går på morgnarna, Anna Poijanen och Thomas Wernersson. Men man ska inte klaga… 

Mmmm det här är fotbollsgodis tänker Tobbe Dynga i sin blåa kappa tröja när Italien ännu en gång gnetat sig till en 1-0 vinst på en feldömd straff…

FY FAN FÖR ITALIEN!! Synd bara att hans kära Juventus får börja om i Serie C… Tillåt mig skratta HA HA HA HA HA oooooooo he he he host host HA. 

Ante (familjen Henryssons svarta får) har skrivit på för Klippan, det är väl bara att önska honom lycka till och hoppas att han inte blir mobbad för sina Hagbord silkes kalsonger… Ante kommer bo i Sverige resten av året men kommer att åka tillbaka till London efter nyår för att avsluta sina studier i rävarnas utveckling… 

En liten VM drömelva så här långt i VM:et 
Buffon

Zambrotta
Cannavaro
Ayala
Lahm
 
Ribery
Essien
Zidane
Joe Cole 

Klose
Robinhio

Veckans Maas: Jag trodde din flaska var tom så jag hällde ut det.. 

Tillsist en liten VM lista: 
5) Ronaldo, imponerande att göra 3 mål i ett VM med den löpstyrkan och den magen
4) Tyskland, är det lag som imponerat mest
3) Zambrotta & Canavaro, jag hatar Italien men dessa paugar är magiska
2) Tysklands straffar, ingen Southgate ångest där inteien ) Italien, Brasilien och den hånflinande domaren som visa ut Lucic ( Hade varit intressant om någon känd spelare typ Terry hade fått någon av de två billiga varningarna)
1)  Zidanes kvartsfinal, äntligen fick man se lite riktig fotbollsgodis i detta VM Hade varit enklare och gjort en lista över mindre bra saker i detta VM men jag är en positiv människa som hellre friar än fäller. 
  
66007-13