Rydell blogg V2

Ok då var det en ny vecka och en ny blogg. Va fan betyder blogg förresten?? Ngn som vet får ni gärna skicka i ett svar på det. Och vem i hela världen kom på ordet blogg??? För mig låter blogg som den raka motsatsen till ränneskit… Har fått en hel del positiv respons från folk som läst bloggen i veckan. Kaj som får äran att läsa den först tyckte att han inte  haft så roligt sen hans ömma moder fastnade med brösten i mangeln…. Vilket leder till en hel del frågor, för det första hur gammal är Kaj egentligen, ja menar han ser ut att vara någonstans mellan 59 och 74 vilket borde innebära att hans mamma i alla fall är en bit över 80 år. Och hur många 80 åriga gamla damer står på Ängahällen och manglar topless??? Snacka om krutkärring… Detta kommer förmodligen att bli bortraderat av Webmastern..
 
Veckans snackis har ju annars varit Stisses aprilskämt, att medelmåttorna från London skulle komma till Forslov och Bjarevallen på träningsläger ( Ops jag glömde prickarna, skit samma ingen som märker). Ett lyckat skämt som nästan gick hela vägen om inte Havre Frasmannen hade upptäckt de där försmädliga små prickarna.. Tyvärr fick Rydell reda på att det var en bluff EFTER han berättat det för hela MM, hela Torstens och hela Nicks….

Bara nu inte Kajs mor har Internet…

Bowling för seniorerna på lördag vilket borde innebära en jävla massa strikar ( läs öl)  mer om det i nästa veckas blogg.

Får man hängbröst om man manglar dem??

Undrar om det är någon som har hört uttrycket ”Nej det går inte för jag har flickvän där hemma…” på Oslofärjan??

I veckans anekdot från Förslöv är det faktiskt Epa-Olle som är igång igen och denna gång har han tagit traktorn till stan (Ängelholm) för att handla på bolaged (systembolaget alltså). Vilket inte var så vanligt i Förslöv på den tiden eftersom länsman Jonsson inte brydde sig så värst mycket om allt vad hembränning hette.. Epa-Olle kom i alla fall in till bolaget och går fram till kassan
- Ja, hej jag ska ha födelsefest till helgen och vet inte riktigt vad jag bjuda på.
- Du kan ju alltid ta lite gin och vodka, sa kassörskan
- Ja det låter bra, jag tar 3 flaskor av varje, har ni något mer? Epa-Olle var inte den som snåla när den vankades fest.
- Lite whisky kanske och Cognac?
- Ja jag tar det också, ta två av varje något annat man behöver?
- Hm lite svårt att säga, hur många kommer på festen?
- Jo vi är tvau stycken det är jag och min bror….

Ett meddelande till alla seniorspelare: Glöm nu inte att betala den här medlemsavgiften för vi vill inte reta upp Inga. Hon är som Dickov i Blackburn Rovers, född förbannad… På tal om Blackburn här kommer veckans lika som bär…

Lika som bär:
66007-3



Kommentarer
Postat av: Den lilla lillasystern.

Blogg är en förkortning av Webblogg ;)

2006-04-05 @ 20:45:36
Postat av: Rydell

Ja det kunde man ge sig fan på att du kunde det syster trorhonkanalltfasthonbaraär12

2006-04-06 @ 15:22:10
Postat av: Johanna.

var inte så taskig mot din lillasyster, jag är faktiskt 14! ha ha ha.

2006-04-06 @ 15:58:42
Postat av: krettan

trodde du skulle tacka för den lillalilla...teq... i lördags på prima! får väl bjuda på en större nästa gång!

2006-04-07 @ 00:26:54
Postat av: Rydell

Krettan det märks att du har varit i Libanan som FN soldat för ingen normal människa kan tycka en 12:a tequela (hur fan stavar man det) är något att bjuda på... DET VAR FÖR FAN ETT HELT DRICKSGLAS... Men tanken var god och du ska inte få skit för att du bjuder på Rydell.

2006-04-07 @ 12:37:45
Postat av: datatermgruppen

En blogg eller webblogg (eng. blog l. weblog även blogger) är en webbplats som uppdateras ungefär som en dagbok på nätet och där läsarna har möjlighet att kommentera inläggen. Det används för en del nyhetstjänster och diskussionsforum. Ett kännetecknande drag hos alla bloggar är att de nyaste inläggen presenteras överst.

[Svenska datatermgruppen] föreslår mot slutet av [den här sidan] att det engelska ordet blog översätts till webbjournal. Datatermgruppen anser att man i mer informella sammanhang kan använda blog, som då syftar på Webblogg. Anledningen till att de inte förordar webblogg är att det kan förväxlas med andra loggar.

2006-04-07 @ 18:52:01
Postat av: Higge

HAHAHA! Hur har du kommit på å skaffa en blogg, du som var en sån jävla bakåtsträvare? Hursomhelst är den ju fullständigt lysande. Det har du gjort bra, din slappe fan! Puss å kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback